Produkter från Funksjonell Mat

När jag först började min kostresa kom jag i kontakt med detta bolag och då fanns det inte små många olika produkter som de har idag. Nu kommer de ständigt på nya spännande nyheter, nya mixer som hjälper en i vardagen när det inte finns tid eller om fantasin står stilla.

Deras mixer är till största delen gluten och sockerfria – verkligen bättre val än alla mixer som finns på bakhyllan :)

Har smakat många av deras produkter och dessa faller mig i smaken! Vi serverade deras mixer på min sons kalas vilket uppskattades av både vuxna och barn :)

Ni hittar deras mixer här – Klicka! 

11333397_576556635780021_1041452860_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>